Ποι@ είμαστε

Eίμαστε μια παρέα φίλων που ενώνονται μέσα από ένα κοινό βλέμμα για τον κόσμο και κάποιες κοινές ιδέες. Βιώνουμε καιρούς παγκόσμιας αναστάτωσης και έντονης κρίσης αξιών που αντανακλάται μέσα μας και στα πάντα, στην κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική, το περιβάλλον. To πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, η πανδημία του COVID-19, οι προσφυγικές ροές, ο τρόπος διαμόρφωσης της οικονομίας είναι μερικά από τα ζητήματα που απειλούν για πρώτη φορά την παγκόσμια κοινότητα και τον ίδιο τον πλανήτη, το σπίτι μας.

Όμως, μέσα σε όλη αυτή την οδύνη παραμένει ζωντανό το όραμα πως ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός. Ένας κόσμος, όπου ο άνθρωπος χτίζει σχέσεις αγάπης και σεβασμού με τον εαυτό του και το περιβάλλον, χτίζει σχέσεις αλληλεγγύης με τους γύρω του, αναπνέει εκεί που γεννιέται η ελευθερία και η έμπνευση στις καρδιές ανθρώπων, ομάδων, συλλογικοτήτων που εργάζονται πολυτ(ρ)όπως προς αυτή την κατεύθυνση.

Εδώ θα μοιραζόμαστε έννοιες, προβληματισμούς, μέριμνες, αλλά και τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας για ό,τι όμορφο συμβαίνει, ανοίγοντας παράθυρο διαλόγου με όποιον θέλει κάτι να μοιραστεί και που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχει την ευθύνη της στήλης του/της και δεν υπάρχει αρχισυνταξία – λειτουργούμε οριζόντια. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πένας και γράφουμε όταν καταφέρνουμε να βρούμε χρόνο.

Δεν χρηματοδοτούμαστε και κατ’ επιλογή δεν βάζουμε διαφημίσεις.

Για επικοινωνία μαζί μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.